Happy Moves handler ikke om rigtige eller forkerte trin. Det handler ikke om du kan danse. Det handler ikke om hvordan du ser ud. 

Happy Moves handler om livsglæde. Happy Moves handler om, at dans og musik giver en fantastisk energi. Happy Moves handler om, at få brugt sin krop på en måde, som er sjov. Happy Moves handler om, at grine, mærke og opleve energien.
Happy Moves handler om DIG!

Dans er noget magisk. Det er i luften, det er i dit blod.
Vi er alle født til at bevæge os - så lad os da gøre det via dans.

Don't stop the feeling - make some happy moves.

Slip kontrollen, connect med din indre vildskab, mærk din frihed og føl glæden boble.
Dans er den bedste medicin du kan tage.

Hvorfor danse?

Udover at du bliver glad i låget af at danse, så er der 5 grunde til hvorfor dans også kan være godt, givtigt og gavnligt for at bringe krop og sind i balance.

Når du bevæger din krop, begynder din hjerne at frigive endorfiner. Endorfiner er kroppens eget morfin. Endorfin frigives fra vores hjerne og rygmarv, og findes altid i vores krop, men bevægelse sætter produktionen i vejret.

At danse gør dig mere selvsikker. Når du danser, mister du langsomt, men sikkert alle de hæmninger, barriere og skjold, som kan holde dig tilbage. Du får selvtillid i kroppen og i dine bevægelser. Med rytmer og god musik bliver du fanget ind i oplevelsen, og det er en af de mest effektive måder til at holde op med at være selvkritisk på. Dans fremkalder også en følelse af frihed, fordi vi kan miste den kontrol, som kan hæmme os mentalt i vores hverdag.

Det er bevist, at mange former for konditionstræning hjælper mod depression. Dette gælder også for dans. Som dine bevægelser udvikler sig igennem dansen, tilpasser din krops sig og ændre en depressiv mentalitet ind til et mere afslappet og positivt mindset.

Kender du den fornemmelse af at have det fantastisk – den feel-good følelse efter at have danset, grinet, haft det godt og været sammen med andre glade mennesker? Den følelse vokser og vokser jo mere du danser.

Dans kan give os en øget kropsbevisthed. Den ene bevægelse føre til den næste, og kan bruges som en indgang til at føle bevægelserne med hele kroppen. Ikke bare gøre bevægelserne, men føle hvor bevægelserne sker, om det er en tung eller let bevægelse etc.
Når du bevæger dig rundt i rummet og er engageret med dit sind til musikken og de forskellige trin, bliver alle dine sanser styrket. Du vender dit fokus ind i dig selv og opnår en større følelse af både fysisk og psykisk tilstedeværelse.

Vores kreativitet bliver styrket igennem dans. Rytmer og musik udløser alle former for inspiration, og det booster vores evne til at tænke kreativt og udforske. Kreativitet er en muskel, som sjældent bliver trænet ved almindelige former for motion, men igennem dans bliver også kreativitetsmusken stimuleret.

Tilmelding

 

TEL:   21267973

MAIL: caprii.copenhagen@gmail.com

Hvor er det?

Kultur- og Frivillighuset, Danmarksgade 13C, 7500 Holstebro.
Tirsdage kl. 18.30-20.00

Onsdage kl. 18.15-19.45

Hvor har det været?

Struer Livsstilshøjskole. 
Sund i Vest. 
Girls Only Camp, Thorminde. 
Personalefest, Rigshospitalet. 
Sport og Fitness, Ulfborg. 
Vemb FS. 
Holstebro Kommunes Personaleforening.
Idrætscenter Vest - Holstebro.
Thorsminde Idrætsforening.
Fit & Sund, Århusvej 45, 8600 Silkeborg.
FIT7500, Gl. Struervej 7, 7500 Holstebro.
Personalefest Uddannelsescenter Mariebjerg, Vemb.
Polterabend, Vemb.
Polterabend, Holstebro.
Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter.
Vemb Hallen.

Gørding Forsamlingshus, Vemb.

Vestjdsk Fritidscenter, Ulfborg.Uddannelse

Del siden