Generelt

Vi mærker livet igennem vores krop og uanset hvordan vi bærer os ad, vil de udfordringer vi kommer ud for i løbet af vores liv, påvirke vores fysiske og psykiske system. Hvis vi ikke tager hånd om disse oplevelser, kan de sætte sig som spændinger eller blokeringer i kroppen, hvilket kan komme til udtryk som hold i nakken, ryg, lænd, spændinger i muskler, låste led, migræne, fordøjelsesproblemer, gigt, stress, angst, træthed, depression eller andre former for ubalancer.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i at krop og sind hænger sammen og påvirker hinanden gensidigt. Ved at løsne spændinger i kroppen, får man derfor også ofte løsnet psykiske spændinger. Behandlingerne er imidlertid ikke kun til dig, der allerede oplever ubalancer eller på anden måde føler dig belastet – den er også til dig, der vil forebygge lidelser, vedligeholde en sund krop eller forbedre dine fysiske og mentale præstationer.

Under din behandling vil jeg sætte intensiv og målrettet fokus på DIG og din/dine problematik/problematikker. Jeg vil yde mit ypperste for at støtte dig, så du kan slappe helt af og koble fra, når hverdagen presser dig hårdest.

Det vil glæde mig at se dig på min briks.

Kærligst Channette

Fysiurgisk sportsmassage

Fysiurgisk sportsmassage virker på mange forskellige måder, bl.a. ved at sænke evt. muskelsmerter, forøge de bløde vævs smidighed (muskler, sener, ledbånd og muskelhinder), koordinere musklernes naturlige spænding (tonus) og dermed skabe bedre muskelbalance.

Med andre ord, medfører massagen at bevægeapparatets funktioner normaliseres, hvilket letter kroppens udskillelse af affaldsstoffer og tilførsel
af frisk ilt- og næringsrigt blod.

Afspændingsmassage

Afspændingsmassage af nakke og ryg kan anbefales mod stress, depression, angst, migræne og anspændthed. Massagen hjælper med at skabe balance mellem krop og sind, genskaber helhed i dit indre samt dine tanker. 

Kranio-Sakral massage

Kranio-Sakral massage foregår i hovedbunden samt ansigtet. Alt i kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Kranio-Sakral massage er som at arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. 

Massagen kan afhjælpe hovedpine, søvnløshed, nakkesmerter, depression mv.

Før behandlingen

Massagen kan blive en dybdegående behandlings-massage, hvorfor du skal regne med, at det formentligt gør lidt mere “ondt”, end hvad der forventes hos en wellnessmassør. Du bestemmer naturligvis selv, hvor hårdt der tages fat. Er du meget øm/sensitiv, er det vigtig info for mig, så jeg indleder med end blidere massage.

Efter behandlingen

Efter massagebehandlingen er det normalt at føle sig lidt “groggy” og træt. Sørg derfor for, at du ikke har lagt de store planer efter en behandling. Det frarådes at lave hård fysisk aktivitet og at foretage tunge statiske løft i timerne efter en behandling (helst resten af dagen). Dog kan en gåtur i den friske luft varmt anbefales. Sørg altid for at drikke rigeligt med vand – ikke mindst efter hver behandling, da behandlingen løsner affaldsstoffer, som skal “skylles” ud af kroppen. 

Hvil kroppen.

Uddannelse

Del siden